Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn

Det er en stor glede for oss å kunne ønske Tarjei Tyssebotn velkommen til FCG. Tarjei har lang og bred erfaring fra finanssektoren og starter i forsikringsteamet den 15. august.

Tarjei kommer senest fra Finanstilsynet der han var ansvarlig for blant annet analyser av den overordnete risikosituasjonen i finanssektoren, og ledet de siste årene beregningene av bankenes resultater i Finanstilsynets årlige top-down stresstest. Han har deltatt i utviklingen av en rekke sentrale regelverk de senere årene og er en av få i Norge som arbeidet i Frankfurt ved den europeiske forsikringstilsynsmyndigheten EIOPA.

Før Finanstilsynet arbeidet Tarjei i Storebrand som Senior investment manager og har under den tiden opparbeidet en vesentlig innsikt i kapitalforvaltning. Tarjei har i tillegg arbeidet som Regional director for Sør-Amerika i Norfund der han var ansvarlig for deres fonds- og direkteinvesteringer i regionen.

Jeg ser frem til å begynne hos FCG og å kombinere egen regulatorisk kunnskap og forretningsmessig erfaring med selskapets imponerende kunnskapsbase. Dette gir et godt grunnlag for å bistå i viktige strategiske spørsmål og skape verdier for FCGs kunder innenfor et komplekst område.

Tarjei Tyssebotn

Tarjei er en av få i Norge som har en så pass bred innsikt i finanssektoren og i tillegg arbeidet i en av forsikringsområdets viktigste tilsynsmyndighet i Europa. Jeg tror våre forsikringskunder kommer ha stor glede av Tarjeis både nasjonale og internasjonale kompetanse.

Johan Røthe 

Let's connect

Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn
I want an FCG expert to contact me about:
Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later

This website is using cookies

We use cookies for functionality and analysis.

Read more about cookies
Accept cookies
Settings

Cookie settings

Read more about cookies
Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn

These cookies are essential and required for this site to work properly. Without them we will not be able to assure that our website and services functions correctly.

Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn Velkommen til FCG Tarjei Tyssebotn

Analytical cookies are used by third party web services to measure visitors traffic and helps us to evaluate the performance of this website. The collected data is used for the purpose to improve the visitors experience.

Save