FCG tillsammans med Team Rynkeby mot barncancer

Cykelturen går ut på att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Förra året innebar insamlingen att Team Rynkeby kunde skänka mer än 61,3 miljoner kronor till kampen mot barncancer i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Färöarna.

– På FCG känner vi ju lite extra för Team Halland säger Jimmi Brink, Partner på FCG. Vår före detta kollega Gustav Lange, som var med och la grunden till våra framgångar i Danmark, är en av cyklisterna och självklart ställer vi på FCG upp som Guldsponsor för ett event som det här.

Färden till Paris sker vecka 28 och sträckan mellan Sverige och Paris är ca 1 200 km lång. Loppet körs i sju etapper och lagen cyklar till Paris var för sig. Lagen träffas inte förrän den sjunde och sista etappen mitt i Paris och kör sedan den sista sträckan på ca 14 km i samlad tropp till Champ de Mars vid Eiffeltornet, där turen avslutas.

Let's connect

FCG tillsammans med Team Rynkeby mot barncancer FCG tillsammans med Team Rynkeby mot barncancer
I want an FCG expert to contact me about:
FCG tillsammans med Team Rynkeby mot barncancer

By submitting, you consent to our privacy policy

Thank you for connecting with us

An error occurred, please try again later

This website is using cookies

We use cookies for functionality and analysis.

Read more about cookies
Accept cookies
Settings

Cookie settings

Read more about cookies
FCG tillsammans med Team Rynkeby mot barncancer FCG tillsammans med Team Rynkeby mot barncancer

These cookies are essential and required for this site to work properly. Without them we will not be able to assure that our website and services functions correctly.

FCG tillsammans med Team Rynkeby mot barncancer FCG tillsammans med Team Rynkeby mot barncancer

Analytical cookies are used by third party web services to measure visitors traffic and helps us to evaluate the performance of this website. The collected data is used for the purpose to improve the visitors experience.

Save